Wednesday, September 21, 2011

Enjoy it free

Dette vil blive den første af en række af poster, som jeg kommer til at poste. De vil alle have det tilfælles at de vil indeholde et link til et helt og aldeles gratis musik track!
Sagen er den at, nettet i dag er spækket af musik, men hvis man gerne vil holde sig på den rigtige side af loven kan det hurtigt blive dyrt. Men heldigvis sker det engang imellem at en kunstner eller et band forbarmer sig over os unge studerende(eller andre fattige mennesker) og udsender et gratis track, eller enda hele album! Dem vil jeg prøve at samle for jer, så i helt og aldeles gratis, kan udvide jeres musik bibliotek! Det eneste det kræver er some regel at du melder dig på en mailling-liste som hvis du ikke gider, kan melde dig fra igen. Smart!
Det første track bliver et nummer med den amerikanske singer-songwriter Alexander Ebert. Han er nok mest kendt i rollen som forsanger for bandet/musik kollektivet Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes, men har for nyligt udgivet sit debut album Alexander. En af singlerne fra albummet hedder "Truth"  , og det er den du kan downloade, her bare i akkompagneret af rapperen RZA, hvilket bestemt ikke gør sangen ringere!
Så værsgo, og "Enjoy the sound"!
Truth Feat. the RZA

No comments:

Post a Comment